Appartementen Boulevard Haussmann

Gemeubileerde appartementen Boulevard Haussmann

Parijs, Frankrijk
Wachtlijst
Eén van de meest prestigieuze adressen
in Parijs
Gelegen in het
8e en 9e arrondissement
Prachtig complex
in typische Haussmann-stijl

Omschrijving

Aan één van de meest prestigieuze adressen van Parijs, door sommige zelfs het grootste commerciële centrum van Europa genoemd, ligt ons complex aan de Boulevard Haussmann.

Ligging

Gesitueerd tussen het 8e en 9e arrondissement, tussen de Arc de Triomphe en Place Concorde, is Boulevard Haussmann één van de grote boulevards van Parijs. Grands magasins, klassieke warenhuizen (Galaries Lafayette, Le Printemps) en talloze internationale winkels met luxe modemerken zijn hier vertegenwoordigd. Ook kantoren, hotels, trendy clubs, upscale restaurants en moderne appartementencomplexen zijn over een straatlengte van 2,53 kilometer te vinden. Dit gebied wordt ook wel gekenmerkt als hét business district van Parijs.

Details

Dit appartementencomplex is gebouwd in de typische architecture Haussmannienne; gebaseerd op de stijl van stedenbouwkundige Haussmann (19e eeuw). Wit zandstenen complexen van 5-7 verdiepingen hoog, met leistenen en zinken daken en de voor Parijs zo typerende balkons. Dit complex bestaat uit 7 woonlagen en wordt voor zowel commerciële als woondoeleinden gebruikt. Het complex beschikt over 4 moderne winkels en 9 prachtige appartementen.De entrees zijn beveiligd en er is een conciërge altijd aanwezig is. Er zijn drie verschillende trappengangen en één liftinstallatie.

Bereikbaarheid

Op loopafstand bevinden zich meerdere metrostations.

Kenmerken

Oppervlakte35 - 190 m²
Kamers2-4
Slaapkamers1-3
Buitenruimeja, balkon
HuurprijsVanaf € 1.150 per maand
Indicatie servicekostenOp aanvraag
AfwerkingGemeubileerd
140 Boulevard Haussmann, 8e & 9e arrondissement, Parijs, Frankrijk

Meer over dit complex?

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Margreet van der Vorm

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier