Appartementen Avenue de la Bourdonnais

Gemeubileerde appartementen Avenue de la Bourdonnais

Parijs, Frankrijk
Wachtlijst
Wonen op 5 minuten loopafstand van de Eiffeltoren
Parijs ten top

Omschrijving

Een toplocatie midden in Parijs, luxe appartementen met comfortabele voorzieningen in de directe omgeving: dat zijn onze appartementen aan de Avenue de la Bourdonnais!

Ligging

In het 7e arrondissement ligt op vijf minuten loopafstand van de Eiffeltoren ons wooncomplex aan de Avenue de la Bourdonnais. Deze straat ligt parallel aan het park achter de Eiffeltoren; een toplocatie! Gesitueerd tussen verschillende grote bezienswaardigheden, musea, winkelstraten en restaurants is deze locatie Parijs ten top. De wijk is aangenaam rustig doordat er relatief weinig woningen zijn en veel attracties en ambassades.

Details

Dit klassieke pand is opgebouwd uit 8 woonlagen, waarbij de eerste 6 verdiepingen beschikken over ruime, luxe appartementen. De bovenste verdiepingen bestaan uit verschillende studio’s. De appartementen hebben een prachtig frans balkon, faciliteiten in een luxe uitvoering en zijn stijlvol gemeubileerd.

Bereikbaarheid

Op loopafstand bevinden zich meerdere metrostations.

Kenmerken

Oppervlaktevanaf 40 m2 tot 144 m²
Kamers3-4
Slaapkamers2-3
Huurprijsvanaf € 1.400,= per maand
Indicatie servicekostenOp aanvraag
AfwerkingGemeubileerd
48 Avenue de la Bourdonnais, 7e arrondissement, Parijs, Frankrijk

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Met vriendelijke groet,

  • Margreet van der Vorm
Margreet van der Vorm

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier