Eensgezinswoning

,
Wachtlijst
Gezinswoning
met voor- en achtertuin
rustig landelijk wonen

Omschrijving

Wonen in een landelijke omgeving? De gemakken van een moderne woning gecombineerd met een dorps karakter? Natuur, kinderspeelplaatsen en een gezellige buurt? Essendael is uw place to be!

Ligging
Als u dichtbij de stad wilt wonen middenin een agrarisch landschap dan is Rhoon uw antwoord. De Albrandswaard, het gebied waarin Rhoon ligt, wordt niet voor niets ‘de groene long’ van regio Rotterdam genoemd. Rhoon is een authentiek, historisch dorp wat omgeven is door uitgestrekte akkers, boomgaarden, weiden, sloten, kreken en plassen. Ten zuiden van Rhoon stroomt de oude Maas waar u een tal van wandel- fiets- en vaarmogelijkheden heeft. U bent zo in de Rhoonse Grienden of het Valckesteynse bos.

De wijk Essendael, gesitueerd naast historisch Rhoon, kenmerkt zich door een moderne uitstraling met een dorps gevoel in een groene omgeving. U vindt hier gevarieerde woningbouw met een klassiek karakter, omgeven door parken en water. Brede straten en speelplaatsen waar kinderen veilig kunnen spelen, leiden naar het dorpscentrum met een breed winkelaanbod. Vlakbij de groene Jan Cornelis Polder behoren sport en recreatie voor het hele gezin tot de directe mogelijkheden.

Details
Modern gecombineerd met dorpse romantiek is het beeld van de eengezinswoningen aan de Maurits Escherlaan. De huizen beschikken over een voor- en achtertuin en meerdere ruime slaapkamers. Er is een open keuken en een grote woonkamer met schuifpui die het lichte en open karakter van de woning kenmerkt. Samen met een moderne badkamer, aparte berging en ruime zolder maken deze woningen tot een plezierig thuis.
De foto’s geven een indruk van hoe een woning er van binnen uit kan zien. Verschillen in de praktijk zijn derhalve mogelijk. Aan deze foto’s kunnen geen rechten worden ontleend.

Bereikbaarheid
Rhoon heeft uitstekende verbindingen voor woon- en werkverkeer. Via hoofdweg N492 bereikt u snel rijksweg A15, die u binnen 15 minuten aansluiting geeft naar Rotterdam en verder naar Den Haag of Dordrecht. Met verschillende busverbindingen of de metro reist u direct naar het centrum van Rotterdam, Hoogvliet of Spijkenisse.

Kenmerken

Oppervlakte111 m²
Kamers4
Slaapkamers3
BuitenruimeJa
EtageBegane grond
BergingJa
StatusWachtlijst
Huurprijs€1106,- p.m.
Indicatie servicekosten€12,50 p.m.
AfwerkingGestoffeerd
ParkeerplaatsJa
Huisdieren toegestaanJa

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier