Appartementen Syrena

Appartementen Syrena

Warschau, Polen
Wachtlijst
Appartementen
Loopafstand openbaar vervoer
Hoogwaardige afwerking
luxueuze uitstraling
Restaurant en winkels
in omgeving

Omschrijving

Luxe appartementen dichtbij het office district Wola in Warschau.

Omschrijving

Van der Vorm Vastgoed heeft hier 2 luxe appartementen in bezit. De appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en liggen centraal ten opzichte van openbaar vervoer voorzieningen.

Afwerking appartementen

De appartementen beschikken over een comfortabele woon- en slaapkamer, keuken, luxe badkamer en een complete inventaris. Alle appartementen hebben een balkon.

Ligging

De appartementen liggen op 500 meter loopafstand van het centraal station van Warschau en zijn omgeven door verschillende internationale ondernemingen en universiteiten.

Kenmerken

Oppervlaktevanaf 46m2
Kamers2 kamers
Slaapkamers1 slaapkamer
BuitenruimeBalkon
StatusWachtlijst
Huurprijs€ 700,=
ParkeerplaatsParkeerplaatsen
ul. Jaktorowska 8, Warschau, Polen

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Margreet van der Vorm


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier