Appartementen Great Newport Street

Appartementen Great Newport Street

Londen, Verenigd Koninkrijk
Wachtlijst
Wonen in een bruisend deel
van Londen
Hoog afwerkingsniveau en
kwaliteit van meubels
Perfecte verbinding met
openbaar vervoer

Omschrijving

Wonen midden in wereldstad Londen, vlakbij Covent Garden en de bruisende wijk SoHo? Dat kan met onze appartementen in Great Newport Street.

Ligging

Deze upscale appartementen zijn gelegen in het district Covent Garden, West End. Hier is waar het leeft in Londen! Dit gebied maakt onderdeel uit van de centrumzone waar veel van Londen’s grote toeristenattracties, winkels, musea, horeca, theaters en nachtclubs te vinden zijn. Op 5 minuten afstand ligt Covent Garden Market, de Royal Opera House en de talloze West End theaters die bekend staan om hun shows van het hoogste niveau.

Details

Het complex beschikt over ruime appartementen. De woningen hebben een zeer hoog afwerkingsniveau met bijvoorbeeld strak gestucte wanden en een hardhouten vloer. De appartementen worden eersteklas gemeubileerd aangeboden.

Bereikbaarheid

In de directe nabijheid van Great Newport Street stoppen diverse busverbindingen en er liggen meerdere metrostations (Underground) op loopafstand.

Plattegronden

Kenmerken

Oppervlaktevanaf 50m2
Buitenruimebalkon
Statuswachtlijst
Huurprijsvanaf € 2.500,= per maand
Indicatie servicekostenOp aanvraag
AfwerkingGemeubileerd
Great Newport Street, SE11 6AH, Covent Garden, Londen, Verenigd Koninkrijk (UK)

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Margreet van der Vorm

Margreet van der Vorm

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier