Appartementen City Link

Appartementen City Link

Warschau, Polen
Wachtlijst
Appartementen
Loopafstand openbaar vervoer
Hoogwaardige afwerking
luxueuze uitstraling
Restaurants en winkels
in omgeving

Omschrijving

Appartementen op een geweldige locatie in het hart van het zakelijke district van Warschau. Functioneel en modern interieur zorgen voor een comfortabel verblijf.

Afwerking appartementen

Het appartement bestaat uit een slaapkamer met een comfortabel bed, een woonkamer met eethoek, ingerichte keuken, badkamer met bad en een ruim balkon.

Ligging

De appartementen liggen op een zeer gunstige locatie. In de omgeving zijn diverse bus- en tramhaltes. Het appartement ligt op 3,5 km van het centraal station van Warschau, op 3,5 km van het winkelcentrum Golden Terraces en op 8 km van luchthaven Frederik Chopin. In de directe omgeving is er ruimte keuze aan cafés, restaurants en winkels.

Kenmerken

Oppervlaktevanaf 34 t/m 60m2
Kamers1-2 kamers + 1 studio
Slaapkamers1 slaapkamer
BuitenruimeBalkon
StatusOp aanvraag
Huurprijs€ 550,=
Skierniewicka 34/191, 01-230, Warschau, Polen

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Margreet van der Vorm


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier