Appartementen Steam Park

Appartementen Steam Park

Krakow, Polen
Wachtlijst
Ondergrondse parkeergarage
Hoogwaardige afwerking
luxueuze uitstraling
Restaurant en winkels
in omgeving

Omschrijving

Omschrijving

Altijd al in een appartement nabij het stadscentrum van Krakau willen wonen? Dat kan in ons project Steam Park. De oude binnenstad met de Grote Markt, de charmante straten eromheen en de nabijgelegen Wawel-heuvel is een landschap dat niet alleen in Polen, maar ook over de hele wereld bekend is.

Afwerking appartementen

De appartementen beschikken over een comfortabele woon- en slaapkamer, keuken, luxe badkamer en een complete inventaris.

Ligging

Het omliggende groen en de nabijheid van het stadscentrum maken van Steam Park een appartementencomplex op een aantrekkelijke locatie.

Kenmerken

Oppervlaktevanaf 29 m2
Kamers2
Slaapkamers1
Buitenruimtebalkon
Huurprijsvanaf € 400,= per maand
Ul. Rakowicka, 31-000 Kraków, Poland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Margreet van der Vorm

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier