Appartementen Hexagon

Apartments Hexagon

Londen, Verenigd Koninkrijk
Wachtlijst
Dichtbij Covent Gardens
in centrum Londen
Gemeubileerd appartement
met zeer hoog afwerkingsniveau
Perfecte verbinding met
openbaar vervoer

Omschrijving

Royaal en modern wonen in het hippe Londense Covant Garden, op steenworpafstand van het Royal Opera House. Welkom in het Hexagon complex, waar wij zes verschillende 1- en 2-kamerappartementen verhuren die gekenmerkt worden door luxe en comfort.

De Hexagon appartementen liggen nabij West End, Bloomsbury, Londen stad en de rivier de Theems.

Het complex is een iconisch gebouw dat ver boven de aangrenzende daken uitsteekt, ontworpen door wereldberoemde architecten Squire & Partners, met interieurspecificatie door toonaangevende ontwerper Michaelis Boyd.

Elk appartement in Hexagon heeft een eigentijdse designafwerking, welke aansluit bij de architecturale stijl van het gebouw. Kamerhoge ramen voorzien iedere woonruimte van prachtig natuurlijk lichtinval en een luxueuze uitstraling. De details, zoals de houten vloeren en hoogwaardig en modern keukenapparatuur en sanitair, maken deze beleving volledig compleet. Bewoners profiteren daarnaast van de op maat gemaakte conciërgeservice van Qube.

Plattegronden

Kenmerken

Kamers1-2 kamers
Huurprijsvanaf 3500 euro pm
43-49 Parker St, Holborn, London WC2B 5PS, London, United Kingdom (UK)

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Margreet van der Vorm

Margreet van der Vorm

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier