Vierkamerappartement

,
Wachtlijst
Luxe appartementen
Centraal gelegen in Delft

Omschrijving

De sleutel omdraaien, meubels neerzetten en voeten omhoog: verhuizen naar een spiksplinternieuw, tailormade en turn key appartement op een centrale plek in Delft. Klinkt goed?

Dat is wonen boven de Hoven, de nieuwbouw woontoren boven het winkelcentrum de Hoven Passage. Een woonproject wat wij zijn gestart om alle woonwensen van nu te realiseren; luxe, gemak, comfort en veiligheid van het hoogste niveau.

Deze hypermoderne woontoren is opgebouwd uit twee torens van 12 verdiepingen. Door de enorme belangstelling voor Toren 1 zijn we onlangs gestart met de bouw van Toren 2; eind 2016/begin 2017 is deze woonklaar. Toren 1 heeft 83 koop- huurappartementen, Toren 2 biedt 88 compleet afgewerkte huurwoningen die al beschikbaar zijn vanaf € 1.075,- per maand.

Details: comfort en luxe
Gloednieuw, tailormade en turn key, wat betekent dit voor u? De Hoven wordt op dit moment gebouwd, u zult dus de allereerste bewoner zijn van een gloednieuw appartement. Sleutelklare nieuwbouw houdt in dat u zelf niet hoeft te klussen; wij leggen uw vloer, wij verven uw muren. U krijgt hierbij zelfs de keuze in de kleur van uw laminaat, badkamertegels en keukenkastjes. Kortom, wij maken uw woning gereed naar uw persoonlijke woonwensen met een maximale staat van afwerking. Het enige wat u hoeft te doen is te verhuizen.

Veiligheid en gemak
Comfortabel wonen is wanneer u zich veilig voelt in uw leefomgeving. De woningen van De Hoven voldoen aan de hoogste eisen; energiezuinig, portiekontsluiting met videofoon, het politiekeurmerk Veilig Wonen en zware geluidsisolatie. U beschikt over een privéberging, een afgesloten fietsenstalling en u kunt een parkeerplaats in de beveiligde parkeergarage huren.

Ligging | Bereikbaarheid
Wat wij bedoelen met het gemak van wonen boven de Hoven? Uw voortuin is hartje Delft, uw achtertuin bestaat uit verbindende uitvalswegen (tussen rijkswegen A4 en A19) en openbaar vervoer stopt voor de deur. Kopje suiker lenen? Verjaardagscadeautje vergeten? Geen probleem, u woont boven een compleet winkelcentrum.

Kenmerken

Oppervlakte95 m²
Kamers4
Slaapkamers3
BuitenruimeJa
BergingJa
StatusOp Wachtlijst
Huurprijsvanaf € 1.375,- p.m.
Indicatie servicekosten€60,- p.m.
AfwerkingGestoffeerd
ParkeerplaatsVanaf €95,- p.m.
Huisdieren toegestaanJa
BijzonderhedenEnergie label A

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier