Woongebouw Schielandtoren

Vierkamerappartement

Rotterdam, Nederland
Beschikbaar
Midden in de stad wonen
Luxe appartementen
Panoramisch uitzicht

Omschrijving

Iedere dag een eersteklas panorama-uitzicht? Wonen daar waar het gebeurt? Wonen in stijl? Dat kan in uw droomappartement in de 106 meter hoge Schielandtoren.

Ligging

De Schielandtoren ligt aan de Bulgersteyn, een zijstraat van de Coolsingel: dáár waar het gebeurt in Rotterdam. De Koopgoot is uw kelder, take-away koffie naast de voordeur, boodschappen doen in de Markthal, talloze lunchrooms en restaurants op steenworpafstand, gezellig borrelen uit werk en talloze sportfaciliteiten in de omgeving. Wanneer u woont in de Schielandtoren is dit uw realiteit!

Details

De Schielandtoren is 106 meter hoog en telt 32 woonlagen. Het is ontworpen door de bekende architect Pi de Bruijn met het doel dat ieder appartement een fantastisch uitzicht moest hebben. Dit is dan ook waar ieder appartement over beschikt: een eersteklas panoramabeeld van Rotterdam. Er zijn 109 schitterende appartementen met de keuze uit 2 (3- en 4-kamer appartementen) verschillende woningtypen. Ieder appartement heeft een efficiënte indeling met 2 of 3 slaapkamers.

Kenmerkend voor alle appartementen is het hoge afwerkingsniveau; u woont met recht in stijl. Dit is terug te vinden in de inbouwkeuken met aanwezig inbouwapparatuur, een luxe badkamer met ligbad en aparte douchecabine en de verwerking van hoogwaardige materialen. U hebt de mogelijkheid om parkeerplaatsen te huren in de aangrenzende parkeergarage.

Gemeubileerde verhuur

Rotterdam is inmiddels een stad geworden met internationale allure waar het aangenaam vertoeven is, internationale bedrijven vestigen zich steeds vaker in de stad. Voor de medewerkers van deze bedrijven bieden wij luxe compleet gemeubileerde appartementen zodat de overgang en het verblijf in Rotterdam zo aangenaam mogelijk is.

Veilig wonen

Comfortabel wonen is veilig wonen. De Schielandtoren heeft dan ook een gesloten entree met portiekontsluiting middels uw eigen video-installatie. Zo ziet u altijd wie er voor de deur staat voordat u opendoet.

Bereikbaarheid

De Bulgersteyn is goed bereikbaar vanuit alle richtingen, u hebt directe toegang tot diverse uitvalswegen. Verbinding met het openbaar vervoer is uitstekend: bus, tram, metro en trein liggen alle op loopafstand.

Kenmerken

Oppervlakte110 m²
Kamers4
Slaapkamers3
Huurprijs€1750,- p.m.
Indicatie servicekosten€86,- p.m.
AfwerkingGestoffeerd
Bulgersteyn 7023-7327, 3011 AB, Centrum, Rotterdam, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht op telefoonnummer 010 – 3332181 of stuur een bericht via het contactformulier.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier