Wonen aan de Oude Haagweg

Vierkamerappartement

Den Haag, Nederland
Wachtlijst
Luxe appartementen
vlakbij het strand
Verhuisklaar
wonen in de stad met een dorps gevoel

Omschrijving

Wilt u wonen in de stad maar in een omgeving met een dorps gevoel? Op zoek naar een gloednieuw, luxe appartement in de nabijheid van het strand? Dan is ons nieuwbouwproject Oude Haagweg in Loosduinen uw antwoord!

Omschrijving project

Het project Oude Haagweg is een unieke ontwikkeling. Het ontwerp, de indeling en appartementen zijn gemaakt in co-creatie met een bewonerspanel. Door te luisteren naar de behoeftes van toekomstige bewoners bouwen wij aan een complex wat geheel gericht is op de wensen van nu.

Ligging

Het project is gelegen aan de Oude Haagweg 42-46 in stadsdeel Loosduinen. Dit gebied was vroeger een tuindersdorp aan de rand van Den Haag. Inmiddels in de stad opgenomen is het authentieke dorpse gevoel van Loosduinen behouden gebleven en het centrum van Den Haag direct bereikbaar. Waar vroeger een stoomtram reed, gaat nu de moderne tramlijn 2. Loosduinen heeft alle faciliteiten die u in uw dagelijkse behoeften voorzien en uw leven comfortabel maken. Zo is er een groot winkelcentrum , horeca-gelegenheden, sportfaciliteiten, scholen en verschillende recreatiegebieden zoals Landgoed Ockenburgh en Madestein. Het strand van Kijkduin is uw achtertuin.

Details

Er zijn twee appartementengebouwen ontwikkeld; Haag en Goes. Ieder gebouw beschikt over 33 luxe appartementen variërend in grootte, met zowel huur- als koopmogelijkheden. Alle appartementen hebben een ruim balkon of terras, luxe keuken met inbouwapparatuur en een fraaie badkamer. Uw appartement wordt verhuisklaar opgeleverd, u hoeft letterlijk niets anders te doen dan in te richten. U beschikt over uw eigen ondergrondse parkeerplaats (indien beschikbaar).

Kenmerken

Oppervlakte94-105 m²
Kamers4
Slaapkamers3
BuitenruimeJa
BergingJa
Huurprijs€ 1.450,- p.m.
AfwerkingGestoffeerd
Parkeerplaats€65,- p.m.
Huisdieren toegestaanJa
Oude Haagweg, 2552 GS, Den Haag, Nederland

Inschrijven

Dit complex wordt beheerd door onze partner MVGM. Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht op telefoonnummer 010 – 229 4700 of stuur een bericht via het contactformulier.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier