Wooncomplex Torenmolen

Driekamerappartement met balkon

Leiden, Nederland
Beschikbaar
Appartement, Maisonnette
Gebied: Merenwijk
Ruim en modern wonen
inclusief terras

Omschrijving

Direct uitgebreid kunnen winkelen en om de hoek in het groen wandelen? Wonen op hoogte in een ruimtelijke woning? Welkom in de Torenmolen.

Ligging

Wooncomplex de Torenmolen is gelegen in Merenwijk, de meest noordelijke woonwijk van Leiden. Merenwijk heeft dé eigenschappen die een leefomgeving zoveel aangenamer maken. De Torenmolen grenst aan winkelcentrum Kopermolen met 2 grote supermarkten. Ook vindt u hier meer dan 40 landelijke, regionale en lokale winkels vindt die u in alle dagelijkse behoeften voorzien en er is wekelijks een markt. Merenwijk is ingericht met autoluwe woonerven, veel doodlopende straten en speelpleinen wat deze wijk kindvriendelijk maakt.
Even lekker naar buiten? Het zuidelijke gedeelte van Merenwijk wordt afgesloten met een groene zone waar o.a. veel volkstuinen liggen en een groot sportpark. In het grote Wijkpark kunt u op slechts 4 minuten loopafstand u rust vinden met een stevige wandeling. Het centrum en centraal station van Leiden liggen op 10 minuten fietsafstand.

Details

De Torenmolen is een architectonisch complex bestaande uit 16 verdiepingen met 77 woningen die in type en grootte. Zo zijn er maisonnettes en appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Alle woningen zijn ruim opgezet en beschikken over een grote keuken en luxe badkamer met ligbad, gescheiden toilet en een groot balkon. Uiteraard, hoe hoger u woont, hoe weidser uw uitzicht! Bij iedere woning hoort een eigen bergruimte die gesitueerd zijn op de 1e, 2e, of 3e verdieping. De woningen zijn voorzien van stadsverwarming, waarbij de keukens beschikken over een aansluitpunt voor elektrisch koken. Diverse woningen zijn reeds gerenoveerd en zijn voorzien van een nieuwe luxe keuken, badkamer en toilet. Het complex heeft een privé parkeergarage, bij de huur van uw woning is een parkeerplaats inbegrepen.

Bereikbaarheid

De Torenmolen ligt centraal gesitueerd tussen rijkswegen A4 en A44 en is dus een ideale locatie voor forensen die werken in Den Haag, Amsterdam of Rotterdam. Ook met het openbaar vervoer heeft u goede verbindingen, er gaan verschillende buslijnen langs de Kopermolen die u om het kwartier direct verbinden met station Leiden Centraal.

Plattegronden

Kenmerken

Oppervlakte77m²
Kamers3
Slaapkamers2
BuitenruimeJa
StatusBeschikbaar
Huurprijs€1295,- p.m.
Indicatie servicekosten€70,- p.m.
AfwerkingGestoffeerd
ParkeerplaatsEigen parkeerplaats
Huisdieren toegestaanJa
Torenmolen / Rosmolen, 2317 NW / 2317 PL, Merenwijk, Leiden, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij onze partner Jacobus Recourt Makelaars op telefoonnummer 070-3646801 of stuur een bericht via het contactformulier.

Jacobus Recourt Makelaars

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier