Woontoren 2 Wonen boven De Hoven

Driekamerappartementen (72 t/m 77m²)

Delft, Nederland
Beschikbaar
Gloednieuwe luxe
appartementen
Sleutelklaar: niet klussen,
alleen verhuizen
Centraal gelegen in
Delft

Omschrijving

De sleutel omdraaien, meubels neerzetten en voeten omhoog: verhuizen naar een spiksplinternieuw, tailormade en turn key appartement op een centrale plek in Delft. Klinkt dat goed?
Dat is Wonen Boven De Hoven: de nieuwbouw woontoren boven het winkelcentrum De Hoven. Een woonproject, welke wij zijn gestart om alle woonwensen van nu te realiseren: luxe, gemak, comfort en veiligheid van het hoogste niveau. Deze hypermoderne woontoren is opgebouwd uit drie torens van 12 verdiepingen. Toren 1 heeft 83 koop- huurappartementen.

Details: comfort en luxe

Gloednieuw, tailormade en turn key, wat betekent dit voor u? Sleutelklare nieuwbouw houdt in dat u zelf niet hoeft te klussen; wij leggen uw vloer, wij verven uw muren. U krijgt hierbij zelfs de keuze in de kleur van uw laminaat, badkamertegels en keukenkastjes. Kortom, wij maken uw woning gereed naar uw persoonlijke woonwensen met een maximale staat van afwerking. Het enige wat u hoeft te doen is verhuizen.

Veiligheid en gemak

Wilt u veilig en comfortabel wonen? De woningen van Boven De Hoven voldoen aan de hoogste eisen: energiezuinig, portiekontsluiting met videofoon, het politiekeurmerk Veilig Wonen en zware geluidsisolatie. U beschikt over een privéberging, een afgesloten fietsenstalling en u beschikt over een parkeerplaats in de naastgelegen beveiligde parkeergarage.

Ligging | Bereikbaarheid

De appartementen zijn gelegen boven winkelcentrum De Hoven waar u voor al uw dagelijkse- en niet dagelijkse boodschappen terecht kunt. Het openbaar vervoer stopt voor de deur. Binnen enkele minuten rijdt u via de A4 en A13 naar Den Haag en Rotterdam. Ook Rotterdam Airport is gemakkelijk te bereiken.

Kenmerken

Oppervlakte72 t/m 77 m²
Kamers3
Slaapkamers2
BuitenruimteJa
StatusBeschikbaar
Huurprijs€ 1.200,- p.m
Indicatie servicekosten€ 60,- p.m.
AfwerkingGestoffeerd
ParkeerplaatsJa
Martinus Nijhofflaan, 2624 ES, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Met vriendelijke groet,


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier