Driekamerappartement met serre

,
Wachtlijst
Luxe appartement
inclusief terras en serre
Rustig wonen
in Krimpen aan de IJsel

Omschrijving

Luxe en elegante appartementen met een eigen binnenhof in een landelijke omgeving. Dat is wonen in appartementencomplex Sierra Nova.

Ligging

Het appartementencomplex is gelegen in een rustige woonomgeving met alle faciliteiten in de buurt die uw leven comfortabel maken. Winkelcentrum Crimpenhof ligt op 5 minuten afstand waar u terecht kunt voor een compleet aanbod van uw dagelijkse boodschappen en voor funshoppen. Ook is er een divers horeca-aanbod in de directe omgeving. In Middenweteringpark kunt u wandelen en vindt u een hertenkamp en speeltuin. U kunt uw groene hart ophalen in natuurgebied Zwaneneiland.

Details

Waarom dit complex Sierra Nova is genoemd? Om een stukje geschiedenis te behouden! Het complex is gebouwd op de plek waar voorheen zich een Fordgarage vestigde. Sierra Nova verwijst naar het autotype Ford.

Dit complex bestaat uit 6 verdiepingen met 15 verschillende luxe woningtypen, variërend van 2- tot 4-kamerappartementen voor zowel huur als koop. Alle appartementen beschikken over een fraaie keuken, een moderne badkamer en kelderbox. Verschillende appartementen hebben een dakterras, serre of tuin. Uw achtertuin is hoe dan ook een groen binnenhof waar u rust en ontspanning kunt vindt. Het complex beschikt over een ondergrondse, beveiligde parkeergarage.

Bereikbaarheid

De Oude Tiendweg is gunstig gelegen voor woon-werkverkeer. Aangrenzend aan hoofdweg N210 is er snelle aansluiting naar rijksweg A16. U heeft ruime toegang tot openbaar vervoer; er bevindt zich een busstation op loopafstand met diverse verbindingen.

Kenmerken

Oppervlakte85 m²
Kamers3
Slaapkamers2
BuitenruimeJa
Etage4e
BergingJa
StatusWachtlijst
Huurprijs€875,- p.m.
Indicatie servicekosten€62,- p.m.
AfwerkingGestoffeerd
ParkeerplaatsJa
Huisdieren toegestaanJa

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier