Appartementen Harvest Oude Haagweg

Driekamerappartement

Den Haag, Nederland
Wachtlijst
60 - 90
vierkante meter
1000 - 1100
euro per maand
Sleutelklaar
opgeleverd

Omschrijving

Het nieuwbouwproject Harvest bestaat uit 183 luxe appartementen variërend in grootte van 40m² tot en met 90m². De appartementen zijn uitgerust met een loggia, terras of balkon. Daarnaast een zeer fraaie keuken voorzien van alle gemakken, luxe badkamer en laminaatvloer. Uniek aan ‘Harvest’ is, dat de appartementen beschikken over een eigen moes- / binnentuin waar je heerlijk kan ontspannen na een week hard werken.

Kenmerken

Oppervlakte60 -90 m²
Kamers3
Slaapkamers1
BuitenruimeBalkon
BergingKelder
Huurprijs€1000 - €1100,- p.m.
Indicatie servicekosten€50,-
AfwerkingGestoffeerd
ParkeerplaatsOptioneel
Huisdieren toegestaanJa
Oude Haagweg, 2552 GE, Rosenburg, Den Haag, Nederland

Contact met Makelaars

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij onze partner Verra Real Estate via tel.nr. 070-3462131 of stuur een bericht via het contactformulier.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier