Wooncomplex De Gaard

Driekamerappartement

Utrecht, Nederland
Wachtlijst
In de geliefde buurt Tuindorp
modern appartement

Omschrijving

In de geliefde wijk Tuindorp zijn deze zeer nette woningen aan de Valetonlaan beschikbaar.
De woningen zijn zeer gunstig gelegen, in de directe nabijheid van scholen, winkelcentrum “De Gaard”, openbaar vervoer en de oostelijke uitvalswegen. Tuindorp is een kindvriendelijke wijk met diverse scholen, kinderopvangcentra en speelplaatsen.

Dit 3-kamer appartement ligt boven het winkelcentrum de Gaard waar u terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen. De geliefde wijk Tuindorp is ideaal voor starters op de woningmarkt.

Begane grond:

Centrale hal met bellentableau en brievenbussen. Achter de voor bewoners afgesloten deur wordt u toegang gegeven tot de lift, het trappenhuis en de bergingen.

Etage:

De hal komt uit op vrijwel alle ruimtes in huis; de keuken, woonkamer, beide slaapkamers en de doucheruimte. De indeling van het appartement is als volgt: eerst treft u de doucheruimte aan. Deze is voorzien van een douchecabine, wastafel en wasmachine- en boileraansluiting. Aan de doucheruimte grenst de kleine slaapkamer (8m²). Vervolgens loopt u langs het toilet richting de grootste slaapkamer (11m²). De woonkamer (ruim 34m²) grenst aan het balkon.

In de kelder heeft u een eigen (fietsen)berging. Parkeren kan in de directe omgeving, tegenwoordig is het gebied rondom winkelcentrum De Gaard echter wel een betaald parkeren gebied. In de nabije omgeving kunt u de auto nog wel kosteloos parkeren.

* De bewoner dient zelf te zorgen voor een boiler. Deze kan worden gehuurd via bijvoorbeeld Eneco. Dit zit niet inbegrepen bij de huur.
Bij het gaan huren wordt er één maand WBS in rekening gebracht.

Plattegronden

Kenmerken

Oppervlakte75 m²
Kamers3
Slaapkamers2
BuitenruimeJa
Huurprijs€1295,- p.m.
Indicatie servicekosten€75,- p.m.
ParkeerplaatsJa
Huisdieren toegestaanJa
Obbinklaan / Valetonlaan, 3571 NJ / 3571 NA, Tuindorp, Utrecht, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u contact opnemen met onze partner Verra Real Estate via telefoonnummer 010-3332181, of u kunt een bericht sturen via het contactformulier.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier