Appartementen d'Augustijn Warmoesstraat

Tweekamerappartement Warmoesstraat (42m²)

Amsterdam, Nederland
Beschikbaar
Heerlijk wonen in hartje Amsterdam
In een oud klooster

Omschrijving

Wonen midden in het centrum van Amsterdam in een luxe appartement met eigen buitenruimte? Centraler wonen in hartje Amsterdam dan in nieuwbouwproject D’Augustijn kan bijna niet! Wij realiseren momenteel een gloednieuw appartementencomplex in de Warmoesstraat. Riant wonen in één van de oudste straten van Amsterdam, dat is huren in complex d’Augustijn.

Ligging

Appartementencomplex d’Augustijn is stads wonen op een toplocatie, mídden in bruisend Amsterdam. De Dam ligt om de hoek, de Kalverstraat en het Centraal station op loopafstand. In de directe omgeving is veel te ondernemen; winkels, restaurants, lunchrooms, cafés, bars en clubs maken het gebied uitermate levendig. Ook wordt binnenkort een grote Dirk van den Broek op de Warmoesstraat geopend voor de dagelijkse boodschappen.

Details

Dit complex is opgebouwd uit 3 verschillende moderne herenhuizen, bestaande uit 15 huurappartementen met 2- of 3 kamers. Geen overbodige ruimte nodig? Wij hebben appartementen vanaf 42 m². Behoefte aan royale ruimte? We bieden appartementen tot 115 m². De appartementen beschikken over alles wat van een luxe nieuwbouwappartement verwacht mag worden: een zeer hoog afwerkingsniveau, keuken met inbouwapparatuur inclusief quooker en luxe uitgevoerde badkamer. Ook wordt het appartement opgeleverd met een gelegde vloer. De appartementen beschikken over privé buitenruimte in de vorm van een balkon, dakterras of kleine buitenruimte. Er is zelfs een gemeenschappelijke binnentuin!

Bereikbaarheid

Appartementencomplex d’Augustijn is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer: bus, tram, metro en trein geven allen directe verbinding. De Rijksweg A10 is via verschillende uitvalswegen (S100/S116) snel bereikt.

Kenmerken

Oppervlakte42 m²
Kamers3
Slaapkamers2
BuitenruimeJa
Etage2e
Huurprijs€1500,- p.m.
Indicatie servicekosten€95,- p.m.
AfwerkingGestofeerd
ParkeerplaatsBetaald parkeren
Huisdieren toegestaanJa
Warmoesstraat, Leidekkersteeg, Sint Janstraat, 1012, Centrum, Amsterdam, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht op telefoonnummer 070-3646801 of stuur een bericht via het contactformulier.

Voor meer informatie kunt u ook de website van Jacobus Recourt bekijken.

Jacobus Recourt Makelaars

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier