Wooncomplex Tweede Hugo de Grootstraat

Driekamerappartement

Amsterdam, Nederland
Beschikbaar
Ruim tweekamerappartement
In Frederik Heindrikbuurt
Veel lichtinval

Omschrijving

Wilt u stads wonen op een Amsterdamse toplocatie in een aantrekkelijk appartement? Dan hebben wij het thuis wat u zoekt.

Ligging

Het complex aan de Tweede Hugo de Grootstraat beschikt over de twee belangrijkste kenmerken wanneer u op zoekt bent naar een stadse woning: het heeft fraaie appartementen en het is gelegen op een toplocatie. De Tweede Hugo de Grootstraat is een bruisende straat met alle voorzieningen, welke het leven comfortabel maken: een supermarkt (Dirk), diverse winkels, horeca en frequente verbindingen met het openbaar vervoer (tram en bus). Het appartementencomplex ligt op loopafstand van de gezellige Jordaan en het stadscentrum.

Details

Dit gebouw telt 40 appartementen, hiervan zijn 26 appartementen bestaande bouw en 14 appartementen nieuw opgeleverd in 2013. Het dak beschikt over een plantenbedekking van sedum. De appartementen zijn alles wat je van een moderne woning mag verwachten; gebouwd met het oog op hoog comfort, ruimte en luxe afwerking met design producten. Zo zijn de badkamer en toilet afgewerkt met Villeroy en Boch en is de keuken voorzien van Atag inbouwapparatuur. Het gebouw heeft een afgesloten parkeergarage, welke u in combinatie met een appartement kunt huren.

Veilig wonen

Veiligheid is een belangrijk onderdeel van uw woonplezier. Wij willen dat u zich prettig voelt in ons complex en gerust kunt wonen. De entreehallen van deze woningen zijn dan ook voorzien van portiekontsluiting met intercom. Alle appartementen beschikken over een eigen, afgesloten berging en ook de parkeergarage is afgesloten.

Bereikbaarheid

Het appartementencomplex is direct te bereiken vanaf ringweg A10 via stadsroute S105. Er zijn vele verbindingen met het openbaar vervoer, zowel bus als tram.

Kenmerken

Oppervlakte86 m²
Kamers3
Slaapkamers2
StatusBeschikbaar
Huurprijs€1800-1900,- p.m.
Indicatie servicekosten€70,- p.m.
AfwerkingGestoffeerd
ParkeerplaatsEigen parkeerplaats
Huisdieren toegestaanJa
Tweede Hugo de Grootstraat, 1052 LB, Frederik Hendrikbuurt , Amsterdam, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht op bij onze partner Jacobus Recourt Makelaars via telefoonnummer 070-3646801 of stuur een bericht via het contactformulier.

Jacobus Recourt Makelaars

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier