Appartementen Huidevettersstraat

Tweekamerappartement

Antwerpen, België
Wachtlijst
Winkelpand en luxe appartementen
midden in Antwerpen
Grenzend aan de theaterbuurt

Omschrijving

Riant wonen in hartje Antwerpen te midden van gezellige, kleinschalige winkelstraatjes, een verscheidenheid aan theaters en panden met prachtige voorgevels? De retailunit en drie luxueuze appartementen aan de Huidevetterstraat in Antwerpen zijn omringd door exclusieve winkels, hippe merken, voortreffelijke restaurants, uitmuntende traitteurs en verschillende theaterzalen.

Ligging

De Huidvetterstraat ligt midden in het centrum van Antwerpen en wordt vaak meegerekend tot de aangename winkelbuurt ‘De Wilde Zee’. Hier bieden gezellige, kleinschalige winkeltjes een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan mode en exquise delicatessen. Door de ligging van de straat, grenst de Huidevetterstraat ook direct aan de Antwerpse Theaterbuurt: het werkterrein van vele regisseurs, acteurs, muzikanten en dansers. De Theaterbuurt staat daarnaast bekend om haar sfeervolle bruine kroegen, mode- en interieur- en antiekwinkels, en het Maagdenhuismuseum en Museum Mayer Van den Bergh.

Details

Het winkelpand op de begane grond huisvest Fratelli Rossetti. De karakteristieke appartementen met veel inkomend daglicht zijn gelegen op de 1e tot en met de 3e verdieping. De stijl en veel van de authentieke details zijn bewaard gebleven. De appartementen beschikken over hoge plafonds en hebben een hoogwaardige afwerking

Kenmerken

Oppervlakte63 m²
Kamers2
Slaapkamers1
BuitenruimeBalkon
Huurprijs€800,- p.m.
Indicatie servicekosten€80,- p.m.
AfwerkingGestoffeerd
ParkeerplaatsBetaald parkeren
Huisdieren toegestaanJa
Huidevettersstraat 49, 2000, De Wilde Zee, Antwerpen, België

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Margreet van der Vorm

Margreet van der Vorm

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier