Wooncomplex Hubertustoren

Tweekamerappartement gemeubileerd met tuin

Den Haag, Nederland
Wachtlijst
Benedenwoning
inclusief tuin
In Benoordenhout
met luxe afwerking

Omschrijving

Luxe, ruimte en rust voor de natuurliefhebber die de stad niet uit wilt. Dat is wonen in de Hubertus Toren in Den Haag!

Ligging

Deze luxe woontoren ligt in de statige wijk Benoordenhout waar u uw rust kunt vinden door brede toegang tot de natuur. U woont vlakbij park Duinbos, het Haagse bos, de Scheveningse Bosjes en natuurlijk het strand van Scheveningen. Op loopafstand vindt u rond de Van Hoytemastraat een winkelgebied met zo’n 60 gespecialiseerde winkels. Bent u een sportliefhebber? Opvallend zijn de vele sportfaciliteiten die deze buurt rijk is; tennis, golf, hockey, voetbal, fitness, cricket en rugby behoren tot de mogelijkheden.

Details

Het complex is opgebouwd uit 13 verdiepingen met luxe woningen die variëren van 2- tot 4-kamer appartementen. Uiteraard is er een liftinstallatie en er is gratis WiFi door het hele gebouw. Diverse appartementen zijn voorzien van een overdekt balkon, terras en/of een eigen kelderbox. Alle appartementen zijn voorzien van fraai parket of laminaat en een luxe keuken. Diverse appartementen zijn gemeubileerd te huur. U heeft uw eigen privé parkeergarage in de kelder van het complex.

Veilig wonen

Niet alleen een fijn appartement en een mooie omgeving zorgen voor woonplezier. Veilig wonen is net zo belangrijk. Dit wooncomplex heeft een gesloten entree met portiekontsluiting middels intercom. De toegang tot de parkeergarage en de kelderboxen is uiteraard ook afgesloten.

Bereikbaarheid

De Hubertus Toren is goed bereikbaar. Het ligt vlakbij de N44 die u doorgang geeft aan rijkswegen A12 en A4. Op loopafstand vindt u verschillende busverbindingen.

Plattegronden

Kenmerken

Oppervlakte61 m²
Kamers2
Slaapkamers1
BuitenruimeJa
EtageBegane grond
Huurprijs€1050,- p.m.
Indicatie servicekosten€120,- p.m.
AfwerkingGemeubileerd
ParkeerplaatsEigen parkeerplaats
Huisdieren toegestaanJa
Van Hogenhoucklaan, 2596 TC, Benoordenhout, Den Haag, Nederland

Meer over dit complex

Dit complex wordt beheerd door onze partner MVGM. Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht op telefoonnummer 010 – 2294700 of stuur een bericht via het contactformulier.

U kunt ook contact opnemen met website van Jacobus Recourt Makelaars (Den Haag).

Jacobus Recourt Makelaars

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier