Wonen in het park, Parc Fontaine

Tweekamerappartement (82 m²)

Eindhoven, Nederland
Wachtlijst
Heerlijk wonen aan
het park
Ruimte en een groot
balkon
Luxe
afwerkingen

Omschrijving

Wonen in Parc Fontaine betekent thuiskomen in Eindhovens groene hart. Direct aan het lommerijke Stadswandelpark worden hier, aan de Le Sage ten Broeklaan, drie woontorens met luxe appartementen en penthouses gerealiseerd. De markante witte gebouwen zijn gelegen aan een autovrije fiets- en wandelboulevard, waardoor u direct het Stadswandelpark inloopt. Het park wordt als het ware verlengd tot aan de achterzijde van Parc Fontaine, door de exclusief ontworpen achtertuin. Hiermee worden de gebouwen ook daadwerkelijk onderdeel van het park en heeft u uitzicht op het groen.

De 39 luxe appartementen in Parc Fontaine variëren in oppervlakte van circa 82m2 tot 129m2 en zijn gelegen in gebouw Betula en Tilia. Het gebouw en de balkons zijn zodanig gesitueerd dat u optimaal kunt genieten van de zon en het mooie uitzicht over het Stadswandelpark. Alle appartementen beschikken over een zonnig gelegen terras/balkon op het zuiden of zuidwesten. Door de fraaie situering van de gebouwen is er eveneens sprake van optimale privacy. Onder het gebouw is een ruime stallingsgarage gesitueerd met voldoende parkeergelegenheid voor uw auto, alsmede voor ieder appartement een privé berging. Het dak van de stallingsgarage zal onder architectuur worden aangelegd en als privé tuin fungeren voor de 3 woontorens. De privé tuin is ontworpen door tuinmeester Fons Linders uit Nuenen en zorg ervoor dat de fraai aangelegde tuin als het ware integreert met het Stadswandelpark.

Aan de voorzijde zullen de woontorens enigszins opgetild worden van het straatniveau. Door de appartementen op de begane grond circa 70 cm boven het maaiveld te situeren wordt er extra privacy en veiligheid gecreëerd. Dit samen met de natuurlijke afscheiding aan de fiets- en wandelboulevard en het hekwerk met begroeiing aan de privé tuin zorgen voor een prettig en veilig leefklimaat.

De link naar het park vindt u ook terug in de naamgeving van het project en de 3 gebouwen. Frans Fontaine was van 1953 tot 1983 hoofd van de plantsoenendienst bij de gemeente Eindhoven en dus verantwoordelijk voor het Stadswandelpark. De drie appartemententorens dragen de namen Betula, Tilia en Robinia; de Latijnse namen voor bomen die we terugzien in het park, namelijk de berk, linde en acacia.

In het gebouw Betula en Tilia komen in totaal 39 huurappartementen in de prijsklasse € 1.700,= per maand tot € 2.905,= per maand.

Kenmerken

Oppervlakte83 m²
Kamers2
Slaapkamers1
Buitenruimte20 m²
Huurprijs€1730,- p.m.
AfwerkingGestoffeerd
ParkeerplaatsJa
Huisdieren toegestaanJa
Le Sage ten Broeklaan, 5615 CP, Eindhoven, Nederland

Meer over dit complex

Kijk voor meer informatie over dit prachtige project op: http://parcfontaine.nl/


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier