Wooncomplex Groenehof

Tweekamerappartement (57m²)

Utrecht, Nederland
Beschikbaar
Modern wonen
met tuin in centrum van Utrecht

Omschrijving

Uniek en modern wonen midden in de oude binnenstad van Utrecht? Dat is wonen in wooncomplex Groenehof, gelegen aan de Groenestraat.

Ligging

Gesitueerd in het geliefde Museumkwartier, de oude binnenstad van Utrecht, is Groenehof een unieke locatie. Omgeven door karakteristieke panden, diverse musea, talloze restaurants, winkels en Park Lepelenburg woont u dáár waar het leeft.

Details

Wat is wonen in Groenehof? Groenehof is een schitterend binnenstedelijk project waarbij een kleine woon-oase midden in het centrum van de stad is gecreëerd. De look & feel van Groenehof is industrieel en natuurlijk, doordat er een combinatie is gemaakt van moderne materialen en veel hout. Het complex is opgebouwd uit grondgebonden woningen met een tuin en verschillende, bovenliggende appartementen. Groenehof beschikt over een eigen binnenhof met een gemeenschappelijke tuin, zodat iedere woning een rustige zijde heeft.

Er zijn 2- of 3-kamer appartementen met verschillende keukentypen. Iedere woning is efficiënt ingedeeld en heeft een hoog afwerkingsniveau waarbij hoogwaardige materialen zijn verwerkt. Er is beschikking over een luxe badkamer met ligbad, een apart toilet en inpandige berging. Onder het complex bevindt zich een eigen parkeergarage.

Bereikbaarheid

Er zijn goede verbindingen voor woon- en werkverkeer. Om de hoek vindt u een bushalte en treinstation Maliebaan is op loopafstand.

Kenmerken

Oppervlakte57 m²
Kamers2
Slaapkamers1
BuitenruimeJa
StatusBeschikbaar
Huurprijs€1.240,- p.m.
Indicatie servicekosten€63,- p.m.
AfwerkingGestoffeerd
Parkeerplaats€155,- p.m.
Huisdieren toegestaanJa
Groenestraat 6-90, 3512 PV, Museumkwartier, Utrecht, Nederland

Meer over dit complex

Dit complex wordt beheerd door onze partner MVGM. Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht op telefoonnummer 033-460 5353 of stuur een bericht via het contactformulier.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier