Eenkamerappartement

,
Wachtlijst
Naast winkelcentrum Westpolder
Studio-appartement
Recentelijke gerenoveerd

Omschrijving

Wonen in een fris appartement, in een landelijke omgeving met alle voorzieningen die uw leven comfortabel maken bij de voordeur? Dat is wonen in Westpolder, Papendrecht!

Ligging

Papendrecht is van oorsprong een dijkdorp, uitgegroeid tot een woonplaats met alle gemakken van een kleine stad. Hierbij is het authentieke, dorpse gevoel behouden gebleven. Het wooncomplex aan de Gerard Dousingel ligt in de wijk Westpolder, een rustige woonwijk waar vooral starters en gezinnen met kinderen wonen.

Westpolder is een ruim opgezette wijk met brede straten, een mix van laag- en hoogbouw en groenvoorzieningen. Het complex is omgeven door water en plantsoenen wat zorgt voor een landelijke uitstraling. Uw dagelijkse boodschappen hoeft u niet te plannen, het complex grenst aan het gezellige winkelcentrum Westpolder. Dit overdekte winkelcentrum heeft een belangrijke buurtfunctie; bewoners doen niet alleen de boodschappen maar komen hier ook gezellig samen.
Bent u graag in de natuur? Op 5 minuten fietsafstand ligt park Noordhoekse Wiel waar u terecht kunt voor een flinke wandeling en ’s zomers kunt zwemmen in het buitenbad.

Details

Dit wooncomplex is opgebouwd uit 6 woonlagen en beschikt over 48 kleinere appartementen. De woningtypen wisselen tussen 1- en 2-kamer appartementen. Een aantal van de 2-kamerwoningen zijn recentelijk verbouwd tot luxe appartementen. Hierbij is de badkamer geheel vernieuwd en de keuken is voorzien van een strak keukenblok met moderne inbouwapparatuur. De niet gerenoveerde 2-kamerwoningen hebben een mooie kastenwand tussen de keuken en woonkamer waar u al uw spulletjes in kwijt kan. Elke woning heeft een eigen bergruimte en er is een groot parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

Bereikbaarheid

Het appartementencomplex ligt gesitueerd aan doorgaande wegen die snelle aansluiting geven tot hoofdweg N3 en rijksweg A15. Een busstation met verschillende verbindingen ligt op loopafstand.

Foto’s

Deze geven een indruk weer van hoe een woning er van binnen uit kan zien. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Oppervlakte35 m²
Kamers1
Slaapkamers1
BuitenruimeBalkon
StatusWachtlijst
Huurprijs€435,- p.m.
Indicatie servicekosten€35,- p.m.
AfwerkingGestoffeerd
ParkeerplaatsVrij parkeren
Huisdieren toegestaanJa

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier