6 juni 2024

Samenwerking WijWest dichtbij en Van der Vorm Vastgoed

Vandaag is het lokale initiatief ‘WijWest Dichtbij’ feestelijk geopend in Winkelcentrum De Hoven. Op deze toegankelijke ontmoetingsplek is iedereen welkom voor hulp, advies en ontmoeting. Dit initiatief sluit naadloos aan bij de ESG-(social)strategie van Van der Vorm Vastgoed, waarbij we ons o.a. inzetten voor sociale duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Na het welkomstwoord door Carmen Sjardijn (programmadirecteur WijWest Dichtbij) en Cor van der Wel (directeur Werkse!) werd de locatie officieel geopend door Burgemeester Marja van Bijsterveldt en wethouder Maaike Zwart. Vanuit Van der Vorm Vastgoed waren Rene M. Voortmeijer, Dennis Hoek en Jorian Broekmeijer aanwezig.

Het doel van WijWest Dichtbij is om inwoners van Delft snel en dichtbij huis te helpen wanneer zij (maatschappelijke) vragen of problemen hebben. Bezoekers kunnen hier terecht met vragen over onder andere financi├źn, (vrijwilligers)werk, opvoeding, en hoe zij iets voor een ander kunnen betekenen. In Winkelcentrum De Hoven bieden wij WijWest Dichtbij betere zichtbaarheid en bereikbaarheid om meer inwoners te bereiken en te helpen.

Onze bijdrage in dit maatschappelijke project van WijWest Dichtbij sluit aan bij de ESG-doelstellingen van Van der Vorm Vastgoed. WijWest biedt mensen kansen op de arbeidsmarkt en vanuit dat oogpunt zullen zij ook de samenwerking zoeken met onze huurders in het winkelcentrum om hen te ondersteunen bij personeelsproblematiek. Verder dragen zij bij aan het groenonderhoud rondom het winkelcentrum en het beheer van het openbaar toilet in de passage.

#Nieuws #Winkelcentra