Transformatie Broerenstraat 45-53, Arnhem

Van der Vorm Vastgoed B.V. heeft het pand aan de Broerenstraat 45-53 te Arnhem gekocht, waarbij Colliers International is opgetreden als aankoopmakelaar. Namens Van der Vorm Vastgoed B.V. neemt Colliers International nu ook de gehele transformatie van het pand voor zijn rekening.

Het pand aan de Broerenstraat is oorspronkelijk ontwikkelt voor de gemeentediensten van de Gemeente Arnhem. Na jaren van leegstand wordt het gebouw vandaag de dag gebruikt door een kunstenaarscollectief zodat het pand niet leeg staat of wordt misbruikt.

De locatie in het centrum van Arnhem, de bouwkundige opbouw van het pand en de ontsluiting naar de uitvalswegen, maken het gebouw geschikt voor een woonlocatie die past bij de hedendaagse vraag van huurders. Het pand aan de Broerenstraat is hierdoor een interessante aankoop voor het realiseren van een woonbelegging.

Van der Vorm Vastgoed B.V. wil het pand transformeren voor woondoeleinden. Daarvoor investeren zij in kwaliteit, het functioneel verbeteren en uitbreiden van het pand met een extra bouwlaag. Colliers International zal de transformatie ontwikkelen en realiseren.

Meer nieuwsberichten