Woontoren 3 Wonen boven De Hoven

Delft, Nederland
Gloednieuwe luxe appartementen
Comfortabel en veilig wonen
Sleutelklaar Niet klussen, alleen verhuizen

Omschrijving

Wonen boven De Hoven is een woonproject, dat aan alle woonwensen van nu voldoet: luxe, gemak, comfort en veiligheid van het hoogste niveau. In woontoren boven De Hoven 3 zijn 101 huurappartementen gerealiseerd, met 2, 3 en 4 kamers. Spiksplinternieuwe, tailormade en turn key appartementen op een centrale plek in Delft.

Details

De appartementen worden compleet opgeleverd, inclusief vloer- en wandbekleding en een volledig ingerichte keuken en badkamer.

De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur: een vaatwasser, koelvriescombinatie en combi-oven. In de luxe badkamer bevinden zich de inloopdouche en dubbele wastafel met meubel. Wanden zijn afgewerkt met scan- en sauswerk. De vloer, met vloerverwarming, is voorzien van laminaat en hoge witte vloerplinten. De appartementen beschikken over een privé berging op de entresol, 1e of 2e verdieping.

De woningen van Wonen boven De Hoven voldoen aan de hoogste eisen: energiezuinig, portiekontsluiting met videofoon, het politiekeurmerk Veilig Wonen en zware geluidsisolatie. Er is een afgesloten fietsenstalling en een parkeerplaats in de naastgelegen beveiligde parkeergarage.

Bereikbaarheid

De appartementen zijn gelegen boven winkelcentrum De Hoven. Het openbaar vervoer stopt voor de deur. Binnen enkele minuten zijn A4 en A13 naar Den Haag en Rotterdam bereikbaar. Ook Rotterdam Airport is gemakkelijk te bereiken.

Martinus Nijhofflaan, 2624 ES, Delft, Nederland

Meer over dit complex

 

Wilt u meer weten over dit complex? U kunt terecht bij Verra Makelaars op 010 333 21 81 / rotterdam@verra.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier.