Woontoren 2 Wonen boven De Hoven

Delft, Nederland
Gloednieuwe luxe appartementen
Comfortabel en veilig wonen
Winkels binnen handbereik

Omschrijving

Deze hypermoderne woontoren is opgebouwd uit 12 verdiepingen. Toren 2 biedt 88 compleet afgewerkte huurwoningen.

Er zijn 2-, 3- en 4-kamerappartementen met een oppervlakte tussen de 60 m² en 95 m². Daarnaast is er een woon-/werkmaisonnette: een woning van 88 m² met een dubbele entree. Eén naar uw bovenwoning en één naar de werkruimte op de begane grond. Ideaal voor de startende ondernemer of freelancer. Tot slot is er een studio, een woning van 44 m² die voorzien is van alle gemakken.

Details

De woningen zijn voorzien van complete keuken, luxe badkamer, vloerverwarming en laminaatvloer afgewerkt met mooie hoge plinten. Er is een licht balkon op het zuiden. De woningen van De Hoven voldoen aan de hoogste eisen: energiezuinig, portiekontsluiting met videofoon, het politiekeurmerk Veilig Wonen en zware geluidsisolatie. De woningen hebben een privéberging, er is een afgesloten fietsenstalling en de beschikking over een parkeerplaats in de naastgelegen beveiligde parkeergarage.

Bereikbaarheid

De appartementen zijn gelegen boven winkelcentrum De Hoven. Het openbaar vervoer stopt voor de deur. Binnen enkele minuten zijn de A4 en A13 naar Den Haag en Rotterdam bereikbaar. Ook Rotterdam Airport is gemakkelijk te bereiken.

Martinus Nijhofflaan, 2624 ES, Nederland

Meer over dit complex

 

Wilt u meer weten over dit complex? U kunt terecht bij Verra Makelaars op 010 333 21 81 / rotterdam@verra.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!