Woontoren 1 Wonen boven De Hoven

Delft, Nederland
Gloednieuwe luxe appartementen
Sleutelklaar niet klussen, alleen verhuizen
Centraal gelegen

Omschrijving

Wonen boven De Hoven is een woonproject dat aan alle woonwensen van nu voldoet: luxe, gemak, comfort en veiligheid van het hoogste niveau. De woontoren bestaat uit 83 appartementen waarvan er 68 te huur worden aangeboden. Spiksplinternieuwe, tailormade en turn key appartementen op een centrale plek in Delft.

Details

De woningen zijn voorzien van laminaatvloer, afgewerkt met mooie hoge plinten, luxe badkamer en complete keuken. De woningen van boven De Hoven voldoen aan de hoogste eisen: energiezuinig, portiekontsluiting met videofoon, het politiekeurmerk Veilig Wonen en zware geluidsisolatie. Er is een privéberging, een afgesloten fietsenstalling en een parkeerplaats in de naastgelegen beveiligde parkeergarage.

Bereikbaarheid

De appartementen zijn gelegen boven winkelcentrum De Hoven. Het openbaar vervoer stopt voor de deur. Binnen enkele minuten zijn A4 en A13 naar Den Haag en Rotterdam bereikbaar. Ook Rotterdam Airport is gemakkelijk te bereiken.

Martinus Nijhofflaan, 2624 ES, Delft, Nederland

Meer over dit complex

 

Wilt u meer weten over dit complex? U kunt terecht bij Verra Makelaars op 010 333 21 81 / rotterdam@verra.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.