Woongebouw Schielandtoren

Rotterdam, Nederland
Schitterende appartementen
Eersteklas uitzicht
Uitstekende verbindingen met OV en uitvalswegen

Omschrijving

De Schielandtoren in hartje centrum Rotterdam is 106 meter hoog en telt 32 woonlagen. Het gebouw is ontworpen door de bekende architect Pi de Bruijn met het doel dat ieder appartement een fantastisch uitzicht moest hebben. Dit is dan ook waar ieder appartement over beschikt: een eersteklas panoramabeeld van Rotterdam. Er zijn 109 schitterende appartementen met de keuze uit verschillende woningtypen.

Ligging

De Schielandtoren ligt aan de Bulgersteyn, een zijstraat van de Coolsingel. Hier gebeurt het in Rotterdam. De Koopgoot, take-away koffie naast de voordeur, boodschappen in de Markthal, talloze lunchrooms en restaurants op steenworp afstand, gezellig borrelen en talloze sportfaciliteiten in de omgeving.

Details

Ieder appartement heeft een efficiënte indeling met 2 of 3 slaapkamers. Kenmerkend voor alle appartementen is het hoge afwerkingsniveau. Dit is terug te vinden in de keuken met inbouwapparatuur, een luxe badkamer met ligbad en aparte douchecabine en de verwerking van hoogwaardige materialen. Er is de mogelijkheid om parkeerplaatsen te huren in de aangrenzende parkeergarage. De Schielandtoren heeft een gesloten entree met portiekontsluiting middels een eigen video-installatie.

Rotterdam is inmiddels een stad geworden met internationale allure waar het aangenaam vertoeven is. Internationale bedrijven vestigen zich steeds vaker in de stad. Voor de medewerkers van deze bedrijven bieden wij luxe compleet gemeubileerde appartementen zodat de overgang en het verblijf in Rotterdam zo aangenaam mogelijk is.

Bereikbaarheid

De Schielandtoren is goed bereikbaar vanuit alle richtingen en er is directe toegang tot diverse uitvalswegen. Verbinding met het openbaar vervoer is uitstekend: bus, tram, metro en trein liggen op loopafstand.

Bulgersteyn 7023-7327, 3011 AB, Centrum, Rotterdam, Nederland

Meer over dit complex

 

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij Verra Makelaars op 010 333 21 81/ rotterdam@verra.nl of stuur een bericht via het contactformulier.