Wooncomplex Tweede Hugo de Grootstraat

Amsterdam, Nederland
Moderne appartementen met veel lichtinval
Schitterend wonen op een toplocatie
Goede bereikbaarheid

Omschrijving

Het complex aan de Tweede Hugo de Grootstraat is gelegen op een toplocatie en heeft fraaie appartementen op loopafstand van de Jordaan.

Ligging

De Tweede Hugo de Grootstraat is een bruisende straat met alle voorzieningen die het leven comfortabel maken. In de directe omgeving bevinden zich een supermarkt (Dirk), diverse winkels, horeca en openbaar vervoer (tram en bus). Het appartementencomplex ligt op loopafstand van de gezellige Jordaan en het stadscentrum.

Details

Dit gebouw telt 40 appartementen. Hiervan zijn 26 appartementen bestaande bouw en 14 appartementen nieuw opgeleverd in 2013. Het dak beschikt over een plantbedekking van sedum. De appartementen zijn licht en modern en gebouwd met het oog op hoog comfort en ruimte. Er is een luxe afwerking met designproducten. Zo zijn de badkamer en toilet afgewerkt met Villeroy en Boch en is de keuken voorzien van Atag inbouwapparatuur. Het gebouw heeft een afgesloten parkeergarage. De entreehallen van deze woningen zijn voorzien van portiekontsluiting met intercom. Alle appartementen beschikken over een eigen, afgesloten berging.

Bereikbaarheid

Het appartementencomplex is direct te bereiken vanaf ringweg A10 via stadsroute S105. Er zijn vele verbindingen met het openbaar vervoer, zowel met bus als tram.

Tweede Hugo de Grootstraat, 1052 LB, Frederik Hendrikbuurt , Amsterdam, Nederland

Meer over dit complex

 

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht op bij onze partner Jacobus Recourt Makelaars op 070 364 68 01/  info@recourt.nl. Of stuur een bericht via het contactformulier.