Wooncomplex Hubertustoren

Den Haag, Nederland
Luxe appartementen met aantrekkelijke details
Stads wonen vol in de natuur
Veilig wonen

Omschrijving

Deze luxe woontoren ligt in de statige wijk Benoordenhout met brede toegang tot de natuur, vlakbij park Duinbos, het Haagse Bos, de Scheveningse Bosjes en natuurlijk het strand van Scheveningen.

Details

Het complex is opgebouwd uit 14 verdiepingen met luxe woningen die variëren van 2- tot 4-kamer appartementen. Uiteraard is er een liftinstallatie en er is gratis WiFi door het hele gebouw. Diverse appartementen zijn voorzien van een overdekt balkon, terras en/of een eigen kelderbox. Alle appartementen zijn voorzien van fraai parket of laminaat en een luxe keuken. Diverse appartementen zijn gemeubileerd te huur. Er is een privé parkeergarage in de kelder van het complex. Dit wooncomplex heeft een gesloten entree met portiekontsluiting middels intercom. De toegang tot de parkeergarage en de kelderboxen is uiteraard ook afgesloten.

Ligging

Hubertustoren bevindt zich op loopafstand van de Van Hoytemastraat, een winkelgebied met zo’n 60 gespecialiseerde winkels. Opvallend zijn de vele sportfaciliteiten die deze buurt rijk is. Tennis, golf, hockey, voetbal, fitness, cricket en rugby behoren tot de mogelijkheden.

Bereikbaarheid

Hubertustoren is goed bereikbaar. Het ligt vlakbij de N44 met doorgang naar rijkswegen A12 en A4. Lopend zijn verschillende busverbindingen goed te bereiken.

Van Hogenhoucklaan, 2596 TC, Benoordenhout, Den Haag, Nederland

Meer over dit complex

 

Dit complex wordt beheerd door onze partner MVGM. Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht op telefoonnummer 010 229 47 00, of stuur een bericht via het contactformulier.

U kunt ook contact opnemen via de website van Jacobus Recourt Makelaars (Den Haag), en op 070 364 68 01 / info@recourt.nl.