Wooncomplex De Gaard

Utrecht, Nederland
Ruime appartementen
Voorzieningen in directe omgeving
Nabij centrum van Utrecht

Omschrijving

De woningen van dit complex bevinden zich boven het winkelcentrum De Gaard, in de vriendelijke wijk Tuindorp. Een rustige woon-werkomgeving die is voorzien van veel faciliteiten. Een grootschalige herontwikkeling van winkelcentrum De Gaard is inmiddels opgeleverd. Er zijn vele winkels, horecagelegenheden, diverse voorzieningen en openbare ruimtes aan De Gaard toegevoegd. Met deze flinke make-over is het  modern, geheel vernieuwd gebied.

Details

De maisonnettes bestaan uit twee verdiepingen met 3 of 4 slaapkamers. Alle woningen hebben ruime lichtinval en een eigen balkon. Diverse woningen zijn gerenoveerd en voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, een luxe badkamer en nieuw toilet. In de kelder is beschikking over bergruimte.

Ligging

Het complex ligt dichtbij Griftpark (met kinderboerderij) en de Voorveldse Polder. Voor fysieke activiteit is er Sportpark Vondel. Het centrum van Utrecht is makkelijk en snel bereikbaar.

Bereikbaarheid

De bereikbaar is goed. De Gaard ligt tussen doorgaande wegen. Ook is er openbaar vervoer beschikbaar; er stoppen verschillende busverbindingen rondom het winkelcentrum. Rondom het gehele winkelcentrum is gratis parkeergelegenheid.

Obbinklaan / Valetonlaan, 3571 NJ / 3571 NA, Tuindorp, Utrecht, Nederland

Meer over dit complex

 

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u contact opnemen met Verra Makelaars op 010 333 21 81 / rotterdam@verra.nl, of u kunt een bericht sturen via het contactformulier.

010 333 21 81