Wooncomplex Zalmhaven Mid Rise II

Rotterdam, Nederland
2- en 4-kamer appartementen
Luxe en comfort met geweldig uitzicht
Toren Mid Rise II

Omschrijving

Luxe en comfort, te midden van groene parken, historie, cultuur en de binnenstad van Rotterdam op loopafstand, dat is wonen in de Zalmhaventoren. In de Mid Rise II toren bieden wij een aantal 2- en 4-kamerappartementen aan. Beide types hebben een fantastisch uitzicht over de Nieuwe Maas en de stadskant van Rotterdam.

Details

Luxe en comfort komen samen in onze appartementen. De 2-kamerappartementen zijn 87 m², de 4-kamerappartementen 107 m². De appartementen zijn voorzien van een luxe keuken en badkamer die van alle gemakken zijn voorzien. Alle woningen zijn voorzien van een PVC visgraatvloer. De 4-kamerappartementen zijn voorzien van een vaste parkeerplek.

Ligging

De Zalmhaventoren bevindt zich in het Scheepvaartkwartier, tussen het Museumpark en de Erasmusbrug in. Centrum Rotterdam ligt op loopafstand en uitvalswegen en openbaar vervoer liggen om de hoek. Een perfecte locatie voor iedereen die rust, maar toch ook bedrijvigheid zoekt. Alles komt samen in het Scheepvaartkwartier.

Gedempte Zalmhaven 109, 3011 BT, Rotterdam, Nederland

Meer over dit complex

 

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij Verra Makelaars op 010 333 2181 / rotterdam@verra.nl. Of stuur een bericht via het contactformulier.