Appartementen Molenbeekstraat

Amsterdam, Nederland
Drie charmante appartementen
Woonoppervlaktes van 70 - 115 m²
Hoogwaardige vrije sector huur

Omschrijving

Recent hebben wij drie charmante appartementen aangekocht gelegen in de chique Rivierenbuurt van Amsterdam Zuid. Het object is gebouwd in 1930 en is voorzien van authentieke details.

De appartementen zijn tussen 70 en 115 m² en opgeleverd met hoogwaardige afwerkingsniveau. De instapklare appartementen zijn voorzien van een luxe keuken en badkamer met alle benodigde voorzieningen.

Ligging

De appartementen zijn gelegen in Amsterdam Zuid. Op loopafstand bevindt zich een ruim aanbod aan winkels voor de dagelijkse (en andere) boodschappen. In de buurt zitten vele goede voorzieningen zoals scholen, kinderopvang en sportverenigingen.

Bereikbaarheid

In een paar minuten is centrum van Amsterdam bereikt op de fiets. Openbaar vervoer als bus, trein en tram is eveneens op korte afstand. Op slechts twee minuten rijden liggen ook de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10). Op de openbare weg geldt betaald parkeren en parkeren middels een vergunningensysteem.

Molenbeekstraat 29, 1078 XB, Amsterdam, Nederland

Meer over dit complex

 

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij Jacobus Recourt Makelaars op 070 364 68 01 / info@recourt.nl. Of stuur een bericht via het contactformulier.