Wooncomplex Greendustry

Krakow, Polen
128 Appartementen met parking en berging
Voorzien van terras balkon of loggia
Loopafstand van openbaar vervoer

Omschrijving

Wij verwierven de helft van de residentiële ontwikkeling van Quelle Locum met 128 appartementen, inclusief parkeerplaatsen en bergingen.
Het complex is gelegen aan de ul. Romanowicza 6a in het hart van het Zablocie-district van Krakau, grenzend aan de Stare Podgórze en de rivier de Wisla. In dit gebied bevindt zich ook ons woongebouw Krakusa en (apart)hotel Wegierska.

Ligging

Het middelpunt van de opkomende wijk Zablocie is de fabriek van Oskar Schindler. In de buurt bevinden zich allerlei alternatieve winkels, galerieën, nieuwe trendy restaurants en moderne bistro’s en cafés in voormalige pakhuizen.

Bereikbaarheid

In de omgeving zijn diverse openbaar vervoer mogelijkheden, die het mogelijk maken om rechtstreeks naar het stadscentrum van Krakau te reizen.

De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels gestart en duren tot eind december 2022. In Q4-2022 verwachten wij dat de appartementen klaar zijn voor verhuur.

ul Romanowicza 6a, Krakau, Polen

Meer over dit complex

 

Wilt u meer weten over dit complex? Van dit project is een website beschikbaar: www.greendustry.pl/en. Voor vragen kunt u ook contact opnemen via het contactformulier.