Woningbouw De Veense Poort

Veenendaal, Nederland
Wonen vlakbij de stad én de natuur
Duurzame nieuwbouw met veel groen
Energiezuinige woningen luxe en comfort

Omschrijving

In samenwerking met Agt Vastgoed B.V. uit Wageningen ontwikkelen wij een prachtig project in Veenendaal: De Veense Poort. Een relatief groot project. In totaal worden 250 gloednieuwe koopwoningen opgeleverd, in verschillende typen en groottes. Het project betreft duurzame nieuwbouw, met gebruik van natuurlijke materialen, aangevuld met veel groen.

Ligging

De Veense Poort is ideaal gelegen: grenzend aan de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Het complex ligt op een kwartier rijden van de Hoge Veluwe en op tien minuten fietsafstand van het centrum van Veenendaal. Winkelen, cultuur, een hapje eten of uitgaan; deze bloeiende stad heeft het allemaal!

Details

Er worden verschillende typen woningen gerealiseerd met dezelfde eigenschappen: luxe, comfort en energiezuinig. Appartementen, eengezinswoningen en verandawoningen gaan in verschillende fases in de verkoop. Bij de koop van een woning bepaalt de koper grotendeels hoe de indeling eruit komt te zien. Bij een verandawoning kunnen bijvoorbeeld de slaapkamers vergroot of verkleind worden. Ook het spiegelen van de trap en de plaatsing van de keuken behoren tot de opties.

Bereikbaarheid

De Veense Poort is uitstekend bereikbaar. Binnen enkele minuten is rijksweg A12 te bereiken. Zowel Utrecht als Arnhem zijn met de auto binnen een half uur bereikt. Het centrum van Veenendaal ligt op tien minuten fietsafstand. Er zijn directe busverbindingen met Amersfoort, Zeist, Leusden, Wageningen en Driebergen. Ook heeft Veenendaal twee treinstations, met verbindingen naar Rhenen, Utrecht en Amsterdam.

1e Melmseweg, 3905, Veenendaal, Nederland

Meer over dit complex

 

Meer weten over dit complex? Neem contact op met Van Ginkel en van Bemmelen NVM Makelaars. U kunt vragen naar Marcelle van Ginkel of Louise Reede.

Bekijk ook: www.deveensepoort.nl

Van Ginkel en van Bemmelen NVM Makelaars 0318 529 919