Winkelcentrum Lusthofpassage Kralingen

Rotterdam, Nederland
Multifunctioneel winkelgebied
Frisse en moderne uitstraling
Goed bereikbaar

Omschrijving

Ons complex aan de Lusthofstraat in Rotterdam Kralingen is een kleinschalig, nieuwbouw winkelcentrum met een fris ogende en moderne uitstraling. Het winkelcentrum beschikt o.a. over drie supermarkten, een kapsalon, een ijssalon, bakkerij, een HEMA warenhuis en Kruidvat drogist.

Het complex is centraal gelegen in de levendige en gezellige Lusthofstraat met een zeer gevarieerd winkelaanbod, diverse (dagverse) speciaalzaken en horeca. Hierdoor is de Lusthofstraat aantrekkelijk voor zowel funshopping als voor de dagelijkse boodschappen. Het winkelgebied ligt midden in een drukke woonomgeving en heeft een centrale functie in de wijk Kralingen.

Ligging

Oppervlakte: 5.500 m²
Aantal winkels: 11
Grootste huurders: Albert Heijn, Aldi, HEMA, Wibra, Eko Plaza

Bereikbaarheid

Er is een openbare parkeergarage met 217 overdekte parkeerplaatsen, die direct uitkomt in de passage. Het eerste half uur parkeren is hier gratis. De Lusthofstraat ligt gesitueerd tussen meerdere doorgaande wegen en is hierdoor uitstekend bereikbaar. Er is een ruim openbaar vervoer aanwezig. Zowel bus-, tram- als metroverbindingen liggen op loopafstand.

Lusthofstraat, 3061, Kralingen, Rotterdam, Nederland

Meer over dit complex

 

Meer weten over het winkelgebied aan de Lusthofstraat? Benieuwd naar toekomstige vestigingsmogelijkheden? U kunt contact opnemen met onze verhuurmanager Janneke Wijnhorst.