Winkelcentrum Marsmanplein

Haarlem, Nederland
Modern en ruimtelijk winkelen
Gratis parkeren in garage
Gemakkelijk bereikbaar

Omschrijving

Winkelcentrum Marsmanplein in Haarlem is een modern winkelcentrum met een mix van landelijke ketens, lokale retailers en horeca. Het winkelcentrum is verdeeld in drie units: het Saturnusgebouw (nieuwbouw), het bestaande winkelcentrum Marsmanplein en het Van Delftwijkgebouw (nieuwbouw).

Details

Het winkelcentrum heeft aanbod voor zowel de funshopper als de runshopper, die voor de dagelijkse boodschappen komt. De ondernemers van het Marsmanplein werken nauw samen om het winkelcentrum zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de bezoeker. Er worden doorgaand acties en evenementen georganiseerd op en rondom het architectonische plein, die winkelend publiek aantrekken en de tijdsbesteding op het Marsmanplein verhogen. Ook heeft het winkelcentrum 4 sterren ontvangen van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Een prettig verblijf dus!

Bereikbaarheid

Goed winkelen is goed parkeren. Onder het winkelcentrum bevindt zich het schoolvoorbeeld van parkeergarages: gratis, groot, ruimtelijk, goed verlicht en zonder pilaren die het parkeren kunnen bemoeilijken. Het winkelcentrum Marsmanplein ligt aan de doorgaande Rijkstraatweg in Haarlem Noord, vlakbij de hoofdweg N208 en kan met verschillende, frequente busverbindingen bereikt worden.

Marsmanplein, 2025 DT, Oud Schoten en Spaarndam, Haarlem, Nederland

Meer over dit complex

 

Meer weten over winkelcentrum Marsmanplein? Benieuwd naar toekomstige vestigingsmogelijkheden? Neem dan contact op met asset manager Dennis Hoek, tel. 020 540 5555 of stuur ons een bericht via het contactformulier.