Winkelcentrum De Kopermolen

Leiden, Nederland
Grotendeels overdekt winkelen
Groot en divers winkelaanbod
Goed bereikbaar

Omschrijving

De Kopermolen is een grotendeels overdekt wijkwinkelcentrum in een gemixte omgeving van wonen en werken. Het winkelcentrum heeft een winkeloppervlakte van circa 10.000 m², telt meer dan 40 winkels en is het tweede winkelgebied van Leiden. Het aanbod is een combinatie van landelijke, regionale en lokale winkeliers. De branchering is zeer gevarieerd. De bezoeker van De Kopermolen kan hier voor ál zijn boodschappen terecht. Het winkelcentrum is gelegen in het aantrekkelijke verzorgingsgebied Merenwijk met veel tweeverdieners en gezinnen.

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft een besluit genomen over het proces rondom de herontwikkeling van De Kopermolen. De gemeente start met een participatietraject om te komen tot de uitgangspunten voor een beter plan voor de revitalisering van De Kopermolen en omgeving. Daarbij hecht het college aan een zorgvuldig proces waarin de wensen en belangen van betrokkenen breed worden opgehaald. Samen met bewoners, eigenaren en ondernemers wordt toegewerkt naar een Nota van Uitgangspunten die gaat dienen als basis voor de herontwikkeling van De Kopermolen. De gemeente Leiden zal dit proces leiden.

Op www.leiden.nl/kopermolen vindt u onder andere het collegebesluit dat over De Kopermolen is genomen.

Details

Oppervlakte: 10.000 m²
Aantal huurders: 40
Grootste huurders: Albert Heijn, Dirk van den Broek, Lidl, HEMA, Kruidvat, Etos

Bereikbaarheid

De Kopermolen heeft ruime parkeergelegenheid, er zijn verschillende gratis parkeerpleinen rondom het winkelcentrum. De bereikbaarheid is optimaal vanaf de rondweg, ook zijn er verschillende busverbindingen die direct bij De Kopermolen stoppen.

 

Kopermolen 1, 2317 PB, Merenwijk, Leiden, Nederland

Meer over dit complex

 

Wilt u meer weten over winkelcentrum De Kopermolen? Benieuwd naar toekomstige vestigingsmogelijkheden? U kunt contact opnemen met onze verhuurmanager Jorian Broekmeijer.

Bekijk ook www.winkelcentrumdekopermolen.nl