Winkelcentrum De Gaard

Utrecht, Nederland
Gelegen in een sterk verzorgingsgebied
Goede branchering en huurdersmix
Dé ontmoetingsplek voor Voordorp en Tuindorp

Omschrijving

Winkelcentrum De Gaard is een eigentijds en multifunctioneel winkelgebied. De Gaard is een echt wijkwinkelcentrum met 32 winkels, waarvan in september 2020 de herontwikkeling is opgeleverd. Door de herontwikkeling is het winkelcentrum bijna verdubbeld in omvang. Voorts zijn horeca, (sport)voorzieningen, woningen, parkeerruimte en openbare ruimtes toegevoegd. Door de transformatie zijn de hoge bezoekersaantallen en de hoge vloerproductiviteit nog verder toegenomen. Ook de zittende ondernemers hebben de herontwikkeling aangegrepen om in hun winkel te investeren.

Winkelcentrum De Gaard is met name gericht op de dagelijkse boodschappen; het biedt een Albert Heijn en Ekoplaza, versspecialisten, drogisterijen, een bloemist en een slijterij. Door de herontwikkeling zijn er enkele landelijke retailketens en een sportschool aan het winkelcentrum toegevoegd. In combinatie met kwalitatieve horeca heeft het centrum een echte buurtfunctie en wordt de verblijfsduur verlengd.

Details

Oppervlakte: 8.500 m²
Aantal winkels: 32
Grootste huurders: Albert Heijn, Ekoplaza, HEMA en Buurten in de Gaard

Bereikbaarheid

Er is ruime (gedeeltelijk) gratis parkeergelegenheid rondom het gehele winkelcentrum. De bereikbaarheid is goed: De Gaard ligt tussen doorgaande wegen en nabij een afrit van de A27. Ook is er voldoende openbaar vervoer. Er stoppen verschillende bussen bij het winkelcentrum en er is een samenwerking met Buurtmobiel (maatwerkvervoer voor en door de wijk).

Troosterlaan, 3571 NC, Noordoost, Utrecht, Nederland

Meer over dit complex

 

Voor meer informatie over dit winkelcentrum kunt u contact opnemen met onze asset manager Dennis Hoek.