Verto - 58 appartementen

Arnhem, Nederland
58 Appartementen met buitenruimte
Parkeren op eigen terrein
Duurzaam wonen in hartje Arnhem

Omschrijving

Thuiskomen… in het hart van Arnhem.

Verto, gelegen aan de Broerenstraat in de historische binnenstad van Arnhem, is een gebouw met historie en moderne vernuftigheid. Hier staan comfortabel wonen en leefkwaliteit voorop. Verto was van origine een kantoorgebouw, maar is in samenwerking met onder andere V8 Architects getransformeerd tot een plek waar het goed thuiskomen is. Verto is mede tot stand gekomen in samenwerking met de provincie Gelderland en de Gemeente Arnhem.

Details

De 58 hoogwaardig afgewerkte appartementen zijn in 2021 opgeleverd en beschikken allen over een private buitenruimte.
Door de duurzame bouwwijze, hoogwaardige isolerende materialen, windmolen op het dak en het gebruik van zonnepanelen profiteren huurders van lage energielasten. Verto is bijna energieneutraal (Beng).

Ligging

Verto bevindt zich midden in het bruisende hart van Arnhem. Aan de overkant ligt het Arnhemse gemeentehuis en het pand is omgeven door sfeervolle winkelstraatjes en gezellige horeca- en entertainmentgelegenheden. Onder andere de Korenmarkt, het Musispark en het Bartokpark zijn te voet bereikbaar.

Bereikbaarheid

De stations Arnhem Centraal en Arnhem Velperpoort zijn op loop-/fietsafstand. Met het openbaar vervoer om de hoek zijn bestemmingen eenvoudig toegankelijk. Met de auto ligt Nijmegen op 25 minuten rijden.

Broerenstraat 55, 6811 EB Arnhem, Nederland

Meer over dit complex

 

Voor vragen en informatie over Verto kunt u terecht bij Max Makelaars op 010-4224000 / info@maxmakelaars.nl, of stuur een bericht via het contactformulier.