Appartementen Trio

Krakau, Polen
Modern wonen centraal in Krakau
Appartementen en studentenwoningen
Balkon of terras en gezamenlijke tuin

Omschrijving

Trio Krakau is een complex van drie modern ontworpen woongebouwen in het hart van Krakau. Het complex is relatief nieuw, het werd in december 2019 opgeleverd. Net als bij ander complexen zal Van der Vorm ook in Trio Krakau het service-level en woonbeleving voor huurders op een hoog peil brengen en houden. We zien vooral kansen in het mooie en groene binnengebied. Er liggen schetsen voor een buitenfitness en een kweektuin met mooie kassen: hiermee stimuleren we de ontmoeting tussen bewoners.

Details

Het complex bevat 139 studentenwoningen en 152 appartementen, het merendeel gemeubileerd. Onder het complex is een garage voor 155 voertuigen. Er zijn appartementen met één, twee of drie slaapkamers, variërend in grootte van 26 tot 100 m2, allemaal met een eigen balkon of terras.

De studentenkamers/studio’s zijn gemeubileerd met afmetingen van 14 tot 23 m2 en beschikken over een keukenhoek en eigen badkamer. Er zijn verschillende varianten (student, student 1+1, studio comfort). De studentenkamers hebben een grote gemeenschappelijke tuin en overige gemeenschappelijke ruimten.

Ligging

Trio heeft een mooie ligging. De oude binnenstad is lopend bereikbaar (10 minuten), evenals het centraal station (5 minuten) en de universiteit.

Rakowicka 20F, 31-510 Kraków, Poland

Meer over dit complex

 

Meer weten over dit complex? Kijk dan op de website van het project: https://triokrakow.pl. Of stuur een bericht via het contactformulier.