Parkeergarage De Hoven

Delft, Nederland
567 Parkeerplaatsen op gunstige locatie
Oplaadpunten voor elektrische voertuigen
Direct toegang tot winkelcentrum

Omschrijving

Comfortabel en gemakkelijk parkeren in de omgeving van winkelcentrum De Hoven? Parkeergarage De Hoven biedt zowel kort als lang parkeren voor scherpe tarieven. Deze parkeergarage maakt deel uit van winkelcentrum De Hoven en de daarboven gelegen wooncomplexen. Het is een meerlaagse, bovengrondse garage. Alle vereisten van een moderne parkeergarage zijn voorzien: goede beveiliging, ruime parkeerplaatsen, brede opritten, elektrische oplaadpunten voor verschillende typen auto’s en betaalautomaten met diverse betaalmethodes. De lift en tapis roulant brengt gebruikers direct midden in het winkelcentrum.

Details

De maximale hoogte van de garage is 1.90 meter. Er zijn in totaal 675 plaatsen; er is vrijwel altijd ruimte. Hiervan zijn vier mindervalidenplaatsen. Er zijn 16 plaatsen met generieke elektrische oplaadpunten en twee voor een Opel Ampera ter beschikking gesteld.

Bereikbaarheid

De parkeergarage in De Hoven is goed bereikbaar; het winkelcentrum grenst aan een doorgaande weg en ligt gesitueerd tussen hoofdweg N470 en Rijkswegen A4 en A13.

 

Papsouwselaan 474, 2624 EP, Delft, Nederland

Meer over dit complex

 

Heeft u vragen of wilt u een parkeerplaats aanvragen? Neem dan contact met ons op.