Appartementengebouw La Praga

Warsaw, Polen
130 Appartementen met eigen balkon
Parkeren in parkeergarage
Op loopafstand van openbaar vervoer

Omschrijving

Recent heeft Van der Vorm Vastgoed Groep 130 appartementen, 27 parkeerplaatsen en 33 kelderboxen aangekocht in het gebouw La Praga te Warschau. Het gebouw La Praga, gesitueerd in de wijk Praga Północ met zijn unieke oud industriële sfeer, wordt gebouwd op de rechteroever van Warschau.

Ligging

De wijk is volop in beweging met nieuwe restaurants, clubs en caféclubs. Het culturele leven concentreert zich rond talloze musea, theaters en galerieën. Het belangrijkste nabijgelegen punt is Centrum Praskie Koneser. De campussen van de SWPS- en WSM-universiteit en Google for Startups zijn plaatsen die studenten en (jonge) ondernemers samenbrengen. De nabijheid van de M2-metrolijn, talrijke tram- en buslijnen en het oostelijk treinstation zorgen voor snel en comfortabel vervoer naar elke hoek van Warschau.

Details

Het betreft 2-, 3- en 4-kamer appartementen vanaf 27 m². Na afronding van de bouwwerkzaamheden zijn de appartementen compleet voorzien van keuken, badkamer en inventaris. Alle appartementen beschikken over een balkon. De werkzaamheden zijn gestart in het eerste kwartaal van 2021, met een verwachte oplevering in Q4 van 2022.

 

Radzymińska 10, Warszawa, Polen

Meer over dit complex

 

Neem voor vragen contact met op via het contactformulier.