Kantoorgebouw Max Euwelaan

Rotterdam, Nederland
Modern kantoor met representatieve uitstraling
Goede bereikbaarheid
Afgesloten parkeerterrein met veel plaatsen

Omschrijving

Het kantoorgebouw aan de Max Euwelaan is een goed voorbeeld van een representatief gebouw voor modern werken in een inspirerende omgeving, op een goed bereikbare locatie. Het pand is gevestigd in Brainpark I, een modern kantoorpark met vrijstaande kantoorgebouwen. Een groene zone vlakbij het Kralingse Bos waar veel gerenommeerde organisaties zich hebben gevestigd, zoals de Rotterdamse School of Management, BDO, ADP, Vitol en het Novotel. Dit pand heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van circa 2.164 m² met een hoog opleveringsniveau.

Details

Het gebouw heeft 4 verdiepingen variërend in oppervlakte van circa 430 m² tot 600 m²

Het gebouw heeft een representatieve entree, een liftinstallatie, meerdere pantry’s en gescheiden toiletgroepen per verdieping. Systeemplafonds met ingebouwde lichtarmaturen, mechanische ventilatie met topkoeling en vergaderfaciliteiten in het naastgelegen hotel.

Ligging

Brainpark I ligt op een steenworp afstand van rijksweg A16, de ring van Rotterdam. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar met metrostation Kralingse Zoom op loopafstand, evenals verschillende busverbindingen. Het kantoorgebouw heeft een afgesloten parkeerterrein met 62 plaatsen.

Beschikbaarheid

Momenteel is het gehele kantoor verhuurd aan de Hogeschool Rotterdam.

Max Euwelaan 71-81, 3062 MA, Brainpark, Rotterdam, Nederland

Meer over dit complex

 

Meer weten over dit complex en toekomstige vestigingsmogelijkheden? Neem contact op met onze verhuurmanager, Janneke Wijnhorst.

U kunt ook contact opnemen met de externe beheerder van het kantoorgebouw:
Colliers International Real Estate Management Services B.V. 010 412 18 15