Hoboken Rhoon

Rhoon, Nederland
Privé buitenruimte bij ieder appartement
Parkeren op eigen terrein
Groene ligging op loopafstand metro

Omschrijving

Wooncomplex Hoboken in Rhoon omvat 44 appartementen in het midden en hoge huursegment. Dit transformatieproject is opgeleverd en volledig verhuurd sinds oktober 2021. Dankzij de verschillende groottes en prijsklassen van de appartementen biedt Hoboken een breed woningaanbod. Modern en duurzaam wonen voor een brede doelgroep, tussen natuur en stad.

Details

De 44 appartementen variëren in grootte tussen 51 m² en 106 m². Alle appartementen zijn voorzien van een modern afgewerkte keuken en badkamer, een privé buitenruimte en een parkeerplaats. De appartementen zijn gasloos en voorzien van een elektrische warmtepomp. Daarnaast zijn duurzame en isolerende materialen gebruikt en zijn een aantal geselecteerde woningen voorzien van zonnepanelen.

Ieder appartement is voorzien van een parkeerplek gelegen op eigen terrein. Het is daarnaast mogelijk om tegen een meerprijs additionele plekken te huren.

Ligging

Hoboken is de rustige uitvalbasis voor het drukke leven in de Randstad. Met eigen of openbaar vervoer zijn Rotterdam, Dordrecht en Den Haag snel te bereiken. Op loopafstand van het complex is het metrostation van Rhoon te vinden, vanaf hier is het 15 minuten naar hartje Rotterdam. Het nabije winkelcentrum en de dorpskern zijn lopend of op de fiets snel bereikt. Hoboken heeft het beste van twee werelden: het pittoreske dorp met het groen van natuurgebied de Grienden, maar tegelijk toch dichtbij alle voorzieningen en het leven in de Randstad.

Stationsstraat 41-59, 3161 GH, Rhoon, Nederland

Meer over dit complex

 

Voor vragen en informatie over Hoboken kunt u terecht bij Verra Makelaars op 010 333 2181 / rotterdam@verra.nl, of stuur een bericht via het contactformulier. Meer info vindt u ook op de website: https://hoboken-rhoon.nl.