Grachtenpand Cristofori

Amsterdam, Nederland
Rustiek, historisch grachtenpand
Schitterende locatie aan Prinsengracht
Hoog afwerkingsniveau behoud van originele details

Omschrijving

Het Cristofori kantoorgebouw heeft twee fantastische eigenschappen: het is een historisch pand én ligt op een unieke locatie. Een prachtig monumentaal grachtenpand met een schitterende voormalige concertzaal op de bovenste verdiepingen, midden in hartje Amsterdam. Twee aparte pakhuizen uit de zeventiende eeuw zijn in 1901 samengevoegd tot één pand. Inmiddels is dit pand volledig gerenoveerd en voorzien van alle moderne gemakken, waarbij de historische details grotendeels behouden zijn gebleven.

Ligging

Cristofori bevindt zich aan de voet van de Jordaan, in het gebied van de Negen Straatjes. Omringd door vele prominente bedrijven biedt de omgeving ook een ruime keuze aan eigenzinnige horeca en retail.

Details

Met winkelruimte op de begane grond en vijf bovengelegen kantoorverdiepingen bevat het totaal verhuurbaar oppervlak circa 2.293 m².

Beschikbaarheid

Momenteel wordt de fundering vernieuwd, waardoor de indeling van de begane grond wordt gewijzigd. Hierdoor ontstaat nieuwe kantoor/winkelruimte die nog beschikbaar zijn.

Prinsengracht 581-583, 1016 HT, Jordaan, Amsterdam, Nederland

Meer over dit complex

 

Meer weten? Neem contact op met Janneke Wijnhorst, 010-2092724