Appartementen Toren van Oud

Den Haag, Nederland
38 Luxe short-stay appartementen
Hospitality services
Volledig gemeubileerd

Omschrijving

De Toren van Oud is een iconische, driehoekige toren, gelegen aan de Catsheuvel te Den Haag.

Details

Het ontwerp van de toren is in 1961 gemaakt door J.J.P. Oud en gerealiseerd in 1963. Hiermee was de eerste wolkenkrabber van Den Haag een feit. De Toren bestaat uit 38 luxe short-stay appartementen en heeft verder ruimte voor parkeerplaatsen en een lobby met hospitality services.

Elke verdieping in de toren biedt een fantastisch uitzicht over de stad en het duinlandschap van Den Haag. De short-stay woningen hebben een separate slaapkamer en een complete keuken, badkamer en high-end meubelpakket. De appartementen worden voorzien van alle gemakken die men kan verwachten van short-stay appartementen, zodat het een fijne plek is om te verblijven.

Ligging

Midden in de gewilde en populaire wijk het Statenkwartier, omringd door internationale organisaties als OPCW, Europol, Het World Forum en diverse ambassades, is dit absoluut een toplocatie.

 

Catsheuvel, 2517 JZ, Den Haag, Nederland

Meer over dit complex

Informatie over dit project kunt u vinden op torenvanoud.com. Voor vragen over dit project kunt u contact opnemen met onze asset manager, Verra Makelaars (verhuur) of een bericht sturen via het contactformulier.

Verra Makelaars 070-3462131