Appartementen Huidevettersstraat

Antwerpen, België
Midden in centrum Antwerpen
Grenzend aan de theaterbuurt
Luxueuze appartementen

Omschrijving

De retail unit en drie riante luxueuze appartementen aan de Huidevetterstraat in Antwerpen zijn omringd door exclusieve winkels, hippe merken, voortreffelijke restaurants, uitmuntende traiteurs en verschillende theaterzalen.

Ligging

De Huidvetterstraat ligt midden in het centrum van Antwerpen en wordt vaak gerekend tot de aangename winkelbuurt De Wilde Zee. Hier bieden gezellige, kleinschalige winkeltjes een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan mode en exquise delicatessen. Door de ligging van de straat grenst de Huidevetterstraat ook direct aan de Antwerpse Theaterbuurt: het werkterrein van vele regisseurs, acteurs, muzikanten en dansers. De Theaterbuurt staat daarnaast bekend om haar sfeervolle bruine kroegen, mode-, interieur- en antiekwinkels, het Maagdenhuismuseum en Museum Mayer Van den Bergh.

Details

Het winkelpand op de begane grond huisvest Fratelli Rossetti. De karakteristieke appartementen met veel inkomend daglicht zijn gelegen op de 1e tot en met de 3e verdieping. De stijl en veel van de authentieke details zijn bewaard gebleven. De appartementen beschikken over hoge plafonds en hebben een hoogwaardige afwerking.

 

Huidevettersstraat 49, 2000, De Wilde Zee, Antwerpen, België

Meer over dit complex

 

Neem voor vragen contact op via het contactformulier.