Appartementen Earlham Street

Londen, Verenigd Koninkrijk
Prachtige luxe appartementen
Wonen in een bruisend gedeelte van Londen
Perfecte verbinding met openbaar vervoer

Omschrijving

Wonen middenin wereldstad Londen, vlakbij Covent Garden en de bruisende wijk SoHo? Dat kan met onze appartementen in Earlham Street.

Ligging

Dit kleinschalige wooncomplex ligt in district Covent Garden, West End en het charmante Seven Dials. Hier is waar het leeft in Londen! Dit gebied maakt onderdeel uit van de centrumzone waar veel van Londen’s grote toeristenattracties, winkels, musea, horeca, theaters en nachtclubs te vinden zijn. Op 5 minuten afstand liggen Covent Garden Market, de Royal Opera House en de talloze West End-theaters die bekend staan om hun shows van het hoogste niveau. Daarnaast liggen de appartementen op 10 minuten loopafstand van de wereldwijd bekende universiteiten zoals UCL London en School of Economics. Met andere woorden, een complex met een unieke ligging.

Details

Het complex is gelegen boven een winkel en beschikt over 3 ruime appartementen. De woningen hebben een zeer hoog afwerkingsniveau met bijvoorbeeld strak gestucte wanden en een hardhouten vloer. De appartementen worden eersteklas gemeubileerd aangeboden.

Bereikbaarheid

Om de hoek van Earlham Street stoppen diverse busverbindingen en er liggen meerdere metrostations (Underground station Tottenham Court Road) op loopafstand, evenals Leicester Square.

Earlham Street

Meer over dit complex

 

Neem voor vragen contact op via het contactformulier.